Kérdése van? Hívjon minket!

8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer
8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer
54 050 Ft

8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer

8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer
8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer
8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer
8 Kamerás Kül-és Beltéri Kamerarendszer

Szeretnéd az otthonod vagy a munkahelyed biztonságban tudni? Akkor 8 kamerás CCTV rendszerünket neked találták ki.

54 050 Ft
Részletek

A kamerarendszer telepítése egyszerű, illetve a tartozékok segítségével könnyen felszerelhető. A megfigyelőrendszer 8 db kameráját a lakás különböző pontjaiba felszerelve szemmel tarthatod az ingatlant, értékeidet, akár irodádban vagy üzletedben is biztonságérzetet nyújthat. A kamerarendszer bel-és kültéri használatra egyaránt alkalmas, ezáltal felszerelheted akár a teraszra, vagy az eresz alá, a kert különböző pontjaiba is.

 

Nappal és éjszaka is kiváló minőségű képeket készít, sőt,  komplett vezérlőközponttal adjuk a terméket, tehát nem kell külön sokat költekezned. Mozgásra aktiválódik, de még riaszt is! Akár 10 méteres távolságból felismeri a készülék a közeledő személyeket. A felvételeket okostelefonodon is megtekintheted, így bármikor ellenőrizheted, hogy mi zajlik a bekamerázott helyiségben. 

Komplett megfigyelő rendszer, 8 db Biztonsági kamera + vezérlőközpont
8 kamerával az épület külső-belső védelmére.
Értékeid tartjuk szem előtt.
Nem kell sorolnunk, milyen előnyökkel jár a mai világban, ha bárhol, bármikor, akár egy mobiltelefon segítségével, a saját szemeddel ellenőrizheted, minden rendben van-e vállalkozásodban, otthonodban, és értékeid körül.

Ezzel a komplett cctv 8 kamerás kültéri-beltéri megfigyelőrendszerrel, mindez és még számos más hasznos biztonsági funkció elérhető

A kamerák élőképét vagy merevlemezt csatlakoztathatsz (HDD nem tartozék) az azon tárolt eddigi felvételeket internetkapcsolat segítségével,bárhol a világon, számítógépen, laptopon, táblagépen vagy intelligens mobiltelefon segítségével bármikor megnézheted.


A képrögzítés minden csatornán külön szabályozható egyéni beállításnak megfelelően, a videofelvétel mozgásra aktiválódik és riaszt, mailt küld, vagy állandó és előre programozott intervallumú rögzítés is választható.
Magyar nyelvű osd menűvel rendelkezik, így kezelése nem bonyolult
A csomag a monitor kivételével az alábbiakat tartalmazza:

  • 8 db színes kamera, 24 infra LEDdel, kül- és beltéri.
  • 8db kameratartó konzol
  • 8db 15m es csatlakozókkal szerelt kábel
  • 1db 8 csatornás vezérlőközpont
Adatok
Gyártó
Trendilak
Cikkszám
HEC-00479
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek