Kérdése van? Hívjon vagy írjon nekünk!

+36307471999
zotyandy@gmail.com

D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros
D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros
22 741 Ft

D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros

D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros
D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros
D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros

Tudtad, hogy az okos órák az egyik legnépszerűbb okos eszközök? Nem véletlen, hiszen nagyon könnyen kezelhetők, elegánsak és jól használhatóak a mindennapok során.

Raktáron   (4 db)
22 741 Ft
Részletek

D18 Okosóra Aktivitás Mérővel Piros

 

A stílusos D18 okosórával könnyedén hozzáférhet az okostelefon összes szabványos funkciójához. A vízálló kivitelű sportóra rengeteg okos funkcióval van felszerelve.


 

Beletartozik a multisportmód, lépésszámláló, alvásmonitor és elégetett kalória számláló. Ezen felül még automatikusan tudja mérni a Vérnyomást, Pulzust és Véroxigén szintet, melyek az óra kijelzőjén is megjelennek, de a telefonos alkalmazásban egyszerűen visszanézhetők. A teljesség élményéért a hívásokat és értesítéseket is jelzi az óra, így sokkal kényelmesebb életvitelt tud folytatni.


A D18 okoskarkötő nem csak az életet teszi kényelmessé, de az egészségünket is felügyelhetjük vele, nagyon elegáns vagy sportos formában.
Használja ki egészségünk nyomkövetőjének teljes por- és vízállóságát. Viselheti kézmosás közben, esőben, fürdés vagy úszás közben, stb.

A 7 edzésmód segítségével a teljes érintőképernyős intelligens óra pontosan rögzíti egész napos tevékenységeit és egészségi állapotát, beleértve a lépéseket, a távolságot, a kalóriákat és az alvási állapotot.


Pulzusmérő és alvásfigyelő - Az óra hatékonyan tudja mérni a pulzusszámot és az alvás minőségét a legújabb beépített optikai érzékelő segítségével. Annak érdekében, hogy jobban megértse egészségi állapotát, valamint beállítsa és javítsa életkörülményeit, ellenőrizheti a időadatokat bármikor. Az órában látható aktuális adatok és az alkalmazás előzményadatai is.Fitnesz, sport és egészség funkciók
Pulzusmérés, vérnyomás mérés, véroxigénszint mérése, lépésszámlálás, megtett távolság mérés, elégetett kalória, sport módok (futás, séta, stb.)

Értesítés funkciók
Bejövő hívás jelzése, alkalmazás értesítések, hívás, SMS jelzése, bejövő üzenetek kijelzése

Egészség funkciók
Mozgás emlékeztető, alvás minőség megfigyelése

Egyéb
Ébresztőóra, idő, dátum kijelzés


Sport során különféle adatokat rögzít:

-sebesség
-távolság
-pulzus
Az eltárolt eredmények később visszanézhetők.

 

Adatok
Gyártó
Trendilak
EAN
1000051194061
gtin
1000051194061
Cikkszám
HEC-00499
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek