Kérdése van? Hívjon minket!

M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
9 170 Ft 
3 727 Ft
ÚJ

M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete

M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete
M6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete

Telefonnal párosítható(Android, iOS) okos karkötő.

Értesítések, üzenetek, e-mailek, vérnyomás mérés.

 

Minden fontos információ lentebb olvasható!

Raktáron   (1 db)
59
9 170 Ft 
3 727 Ft
Kezdete: 2022.08.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 59
Megtakarítás 5 443 Ft
Részletek

Smart Band 6 Aktivitásmérő Okoskarkötő Fekete

Töltse le és telepítse telefonjára a FitPro alkalmazást QR kód segítségével, amelyet a mellékelt terméktájékoztató első oldalán talál vagy töltse le a
„FitPro” alkalmazást a Google play-ből Android rendszerhez, vagy a„FitPro”
alkalmazást az AppStore-ból iOS rendszerű telefonokhoz.

 

Bekapcsolás: érintse meg az alsó érintő gomb részen legalább 3 másodpercig.

Töltés: A készüléket első használat előtt legalább 1-2 óráig tölteni kell. A mellékelt mágneses töltő csatlakozót kell az óra hátsó részéhez érinteni (nem szükséges bedugni, az óra közelébe érve automatikusan bepattan).

 

 

Vízállóság: IP67, amely védelmet jelent a pára, eső és nedvesség ellen viszont az óra nem teljesen vízálló, tehát nem viselhető úszás közben. A készüléket nem szabad hosszabb időre kitenni nedvességnek, túl magas (45°C) vagy túl alacsony (-10°C) hőmérsékletnek.

 

Használat: Csatlakoztassa a készüléket mobiltelefonja alkalmazásához. Kapcsolja be a telefonján a bluetooth kapcsolatot.  Használja az elvesztésgátló funkciót, mely lopásgátló és jelző is egyben (az applikáción belül) és a telefonja jelezni fog, ha hatótávon kívülre került. Ha az óra és a telefon között megszakad a kapcsolat, mert a távolság túl nagy lett a két készülék között, akkor nincs különösebb teendője, a kapcsolat ismét helyreáll, ha a távolság a megfelelő (kb.10 méter) méretűre csökken. Ne felejtse el, hogy az Applikációnak a háttérben futnia kell.

Az applikáció lépésről-lépésre végigvezeti Önt a beüzemelés kezdeti fázisain.
Kérjük, kövesse az utasításokat. Az applikáció kizárólag ANGOL nyelven fut.

A termék nem orvostechnikai eszköz, így az óra által mért pulzusadatok nem tekinthetők szakmai, orvosi diagnosztikának. A mért adatok csak tájékoztató jellegűek.

Pulzus és vérnyomás mérés: Ha a kijelző a szívfrekvencia-interfészre van kapcsolva, nyomja meg hosszan a gombot, aminek hatására villogni kezd a szívfrekvencia ikon és a szív LED világít.

 

Értesítések a bejövő hívásokról és üzenetekről: Ha a telefonunkra bejövő hívás érkezik, vagy üzenetet kapunk, akkor a kijelzőn és rezgéssel is jelzi ezt. A bejövő hívásoknál a hívó fél neve is látható, ha a név szerepel a telefonunk névjegyzékében.

Pedometer/lépésszámláló: Méri a napi aktivitás során megtett lépéseket.

Kamera irányítás: Az órán telefonnal történő összekapcsolás után lehetőség van kamera időzítő elindítására. Az óra segítségével elindíthatjuk okos telefonunkon a fényképezőgép alkalmazást és az órát egyszerű távirányítóként használva vezérelhetjük azt.

Sport mód: Edzés közbeni pulzusmérés, felülés, ugrálás, lépésszámlálás és
a megtett távolság tekinthető meg akár grafikonon is az applikáció segítségével.

Elégetett kalóriák számítása: Az alkalmazás a beállított profiladatok alapján, melyet a felhasználás megkezdésekor meg kell adni (kor, nem, súly és magasság), valamint a napi mozgás adataiból kiszámítja az elégetett kalóriák számát.

Pontos idő, riasztások, ébresztések: A készülék hagyományos óraként, ill. ébresztőként is használható.

Lopás vagy elvesztési figyelmeztetés: A készülék rezgéssel figyelmeztet minket, ha a párosított telefon és az óra közötti távolság túl nagy lenne, vagy megszakadna

Funkciók:

Sport funkciók: lépés és kalória számláló, megtett távolság mérése, pulzus, vérnyomás mérés, ezek az adatok alkalmazáson belüli elemzése,

Hívás és sms értesítő, ébresztő, alvás monitoring, beállítható értesítők (SMS, WeChat, QQ, Facebook, Twitter, WhatsAPP)

Nem csak az applikáción keresztül, hanem közvetlenül az óráról is elindíthatunk
különböző funkciókat. Ehhez nem kell mást tennünk, csak az óra fő gombját használva a megfelelő funkció kiválasztásáig kell a kijelzőn léptetnünk.

A MORE menübe belépve többek között megváltoztathatjuk az óra nyitóképernyőjét a theme lehetőséget választva, vagy információt kaphatunk az about lehetőségnél az óra bluetooth címéről is. Az óra háttérképének saját fénykép is beállítható az alkalmazáson keresztül. Képernyő felbontása 128x128.
 

 

Adatok
Gyártó
Trendilak
Cikkszám
HEC-00390
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek